Klikom na sliku otvara se galerija!
21.-22.03.2009. EJU TOP CADETS TURNIR - ISTANBUL
BABIĆ RISTO OSVOJIO ZLATO !!!!!!!!
NA 16. KADETSKOM EJU MEĐUNARODNOM TURNIRU "MARMARA" U ISTANBULU U ORGANIZACIJI JUDO FEDERACIJE TURSKE KOJI JE ODRŽAN 21. i 22. MARTA. 2009. GODINE U KONKURENCIJI 260 BORACA IZ 16 ZEMALJA, KADETI IZ SRBIJE SU OSVOJILI 11 MEDALJA.
JEDINU ZLATNU MEDALJU U MUŠKOJ KONKURENCIJI KADETA IZ SRBIJE JE OSVOJIO BABIĆ RISTO TAKMIČAR JK "MLADOST".
U NJEGOVOJ KATEGORIJI DO 90 Kg BILO JE 12 TAKMIČARA. U KVALIFIKACIONOM DELU BABIĆ JE IMAO TRI POBEDE I TO PROTIV PREDSTAVNIKA AZERBEJDŽANA I DVA TAKMIČARA IZ TURSKE. U FINALU SE SASTAO SA TURČINOM BINGOL SINANOM OD KOJEG JE PROŠLE GODINE NA TURNIRU U RUMUNIJI DOŽIVEO PORAZ. OVE GODINE MU SE REVANŠIRAO I SVI PRISUTNI U PRELEPOJ DVORANI "SPORTS PLAZA" U ISTAMBULU SU ZAHVALJUJUCI JEDNOM ŠESNAESTOGODIŠNJEM MOMKU IZ BEČEJA IMALI TU ČAST DA ČUJU HIMNU "BOŽE PRAVDE".
" OVO JE BIO VEOMA USPEŠAN VIKEND ZA NAŠ KLUB, U SUBOTU SMO U BANJA LUCI OSVOLIJILI 6 MEDALJA I PEHAR U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA A U NEDELJU NAS JE OBRADOVALA VEST DA JE RISTO BABIĆ OSVOJIO ZLATO NA VELIKOM I VAŽNOM TURNIRU. OVA POBEDA MU GOTOVO SIGURNO OBEZBEĐUJE MESTO U REPREZENTACIJI." - TRENER LONČAREVIĆ MILORAD.

------------------- VIDEO: D. PUCAR -------------------------------KLIKNITE NA STRELICU DA BI STE VIDELI BABIĆEV PUT DO ZLATA


Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter