Klikom na sliku otvara se galerija!
20.02.2010. PRVENSTVO DRŽAVE ZA KADETE - RUMA
SABO TREĆI U DRŽAVI
U SUBOTU, 20.02.2010. GODINE, U SPORTSKOM CENTRU U RUMI, ODRŽANO JE PRVENSTVO SRBIJE ZA KADETE. NASTUPILO JE UKUPNO 172 TAKMIČARKE I TAKMIČARA IZ 52 KLUBA.
ZA NAŠ KLUB JE NASTUPILO DVOJE TAKMIČARA, KELJAČKI TAMARA I SABO ROBERT.
TAMARA NIJE USPELA DA SE PROBIJE PORED MNOGO ISKUSNIJIH PROTIVNICA TAKO DA JE ISPALA JOŠ U KVALIFIKACIJAMA.
ROBERT JE DOBRO STARTOVAO U KATEGORIJI DO 55 kg I U ELIMINACIONOM DELU POSTIGAO DVE EFEKTNE POBEDE, DA BI SE ZATIM NAŠAO U POLUFINALU. U OVOJ BORBI JE NJEGOV PROTIVNIK ISKORISTIO NJEGOV TRENUTAK NEPAŽNJE I USPEO DA GA SAVLADA TEHNIKOM BACANJA "UCHI-MATA", I TAKO MU ONEMOGUĆI ULAZAK U TOLIKO ŽELJENO FINALE. U NAREDNOJ BORBI KOJA SE VODILA ZA OSVAJANJE TREĆEG MESTA POBEDNIK SE NIJE ZNAO SVE DO KRAJA BORBE, ALI U ZADNJIM SEKUNDAMA ROBERT JE USPEO DA PLASIRA SVOJU SPECIJALKU "UCHI-MATU" I BACI PROTIVNIKA NA IPON. I DOMOGNE SE BRONZANE MEDALJE VEOMA VAŽNE ZA DALJI TOK NJEGOVE SPORTSKE KARIJERE.
"AKO UZMEMO U OBZIR DA JE OVO TEK PRVA ROBERTOVA SEZONA U KADETSKOJ UZRASNOJ KATEGORIJI I DA ON NA OVOM TURNIRU NIJE RADIO KAKO ON TO ZNA I MOŽE ( DA LI MU JE BIO SAMO LOŠ DAN ILI POSTOJI NEKI DRUGI RAZLOG?- JOŠ NE ZNAMO) MOŽEMO BITI VIŠE NEGO ZADOVOLJNI NJEGOVIM POSTIGNUTIM REZULTATOM.
PLANOVI SU NAM DA GA JOŠ OZBILJNIJE SPREMIMO I DA POKUŠAMO DA GA POŠALJEMO NA NEKOLIKO VELIKIH INTERNACIONALNIH TURNIRA, UKOLIKO NAM FINANSIJSKA SITUACIJA TO BUDE DOZVOLILA. OČEKUJEMO OD NJEGA JOŠ MNOGO DOBRIH REZULTATA PA ČAK I POZIV U KADETSKU REPREZENTACIJU SRBIJE." - IZJAVILI SU NJEGOVI TRENERI MILORAD LOČAREVIĆ I ALEKSANDAR GRBIĆ.

-------------------- FOTO I VIDEO: Z. SIMIĆ --------------------









Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter