Klikom na sliku otvara se galerija!
02. - 03.05.2009. EJU TOP CADETS TURNIR - RUMUNIJA
BABIĆ RISTO OSVOJIO BRONZU
U RUMUNSKOM GRADU PLOEŠTIJU 02. i 03.05.2009. GODINE ODRŽAN JE MEĐUNARODNI EJU A TURNIR ZA KADETE U -17 "PETROM CUP". UČESTVOVALO JE
UKUPNO 241 TAKMIČAR IZ 13 ZEMALJA.
REPREZENTACIJA SRBIJE JE BILA U UKUPNOM PLASMANU NAJBOLJA NA CELOM TURNIRU. OSVOJILA JE 14 MEDALJA I TO 5 ZLATNIH, 4 SREBRNE I 5 BRONZANIH.
PREDSTAVNIK JK "MLADOST" BABIĆ RISTO (- 90 kg) JE OSVOJIO TREĆE MESTO I BRONZANU MEDALJU. ON SE U PRVOJ BORBI SASTAO SA DOMAĆIM TAKMIČAREM DUMINICA DANIJELOM. VEĆI DEO BORBE JE RISTO BIO BOLJI TAKO DA JE VODIO SA JUKOM I VAZARIJEM I MINUT PRE KRAJA JE RUMUN USPEO DA GA U PARTERU OKRENE U ZAHVAT I TAKO DOBIJE BORBU. DRUGU I TREĆU BORBU PROTIV JANKOVIĆA (SRB) I VELEVA (BUL) JE RISTO DOBIO EFEKTNO IPONIMA. U BORBI ZA TREĆE MESTO JE TREBAO DA SE BORI SA ANĐELIĆ SLAVKOM IZ SRBIJE, ALI JE ANĐELIĆ ZBOG POVREDE PREDAO TAKO DA JE RISTO OSVOJIO NA ŽALOST SAMO TREĆE MESTO. KAŽEMO NA ŽALOST ZBOG TOGA ŠTO JE SUTRADAN BIO NA ZAJEDNIČKOM TRENINGU I U SPARINGU SA RUMUNOM DUMINICA DANIJELOM TOKOM CELE BORBE DOMINIRAO I DOKAZAO DA JE PORAZ NA TURNIRU BIO SAMO TRENUTAK NEPAŽNJE I MOŽDA MALO PRERANOG OPUŠTANJA.

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter