Klikom na sliku otvara se galerija!
18.12.2010. VI NOVOGODIŠNJI TURNIR - SRPSKI KRSTUR
BERBA MEDALJA
SNEŽNA MEĆAVA NIJE SPREČILA NAJUPORNIJE POKLONIKE DŽUDO SPORTA DA U SUBOTU 18.DECEMBRA DOĐU NA ŠESTI "NOVOGODIŠNJI TURNIR SRPSKI KRSTUR 2010", KOJI JE ORGANIZOVAO DŽUDO KLUB ZMAJ IZ SRPSKOG KRSTURA KOD NOVOG KNEŽEVCA.
MADA SE OČEKIVAO ZNATNO VEĆI BROJ TAKMIČARA DO KRAJA IH SE SKUPILO SAMO ŠETRDESETAK IZ ČETIRI KLUBA: SPARTAKA (Subotica), MLADOSTI (Bečej), PARTIZANA (Kanjiža) I DOMAĆEG ZMAJA.
ZBOG VEOMA MALOG BROJA TAKMIČARA SUDIJE I TRENERI SU SE DOGOVORILI DA POMEŠAJU TAKMIČARE IZ VIŠE KATEGORIJA, TAKO DA JE SKORO SVAKI TAKMIČAR IMAO PO NEKOLIKO BORBI.
NAŠU EKIPU JE PREDSTAVLJALO PET NAJMLAĐIH TAKMIČARA KOJI SU OSVOJILI SEDAM MEDALJA.
NAJVEĆI USPEH JE POSTIGAO MLAĐI POLETARAC ALEKSANDAR STOJKOV (+34) KOJI JE OSTVARIO ČETIRI EFEKTNE POBEDE I LAKO SE DOMOGAO PRVOG MESTA U SVOJOJ KATEGORIJI.
PRIJATNO JE IZNENADIO I MLAĐI POLETARAC NEMANJA ŽIVKOV AKSIN (-31) KOME JE OVO BILO PRVO TAKMIČENJE U KARIJERI. NAIME NEMANJA SE BORIO U DVE UZRASNE KATEGORIJE, U KATEGORIJI MLAĐIH POLETARACA JE USPEO DA SAVLADA OBA PROTIVNIKA I DOMOGNE SE PRVOG MESTA, DOK JE U KATEGORIJI POLETARACA DOŽIVEO DVA PORAZA OD DOSTA ISKUSNIJIH TAKMIČARA I MORAO DA SE ZADOVOLJI TREĆIM MESTOM.
MLAĐI POLETARAC DŽONATAN PAVIĆ (+34) JE OSVOJIO DRUGO MESTO, U POLUFINALU JE SAVLADAO SVOGA KLUBSKOG DRUGARA BORISA VRAČARIĆA KOJI JE OVOGA PUTA OSVOJIO BRONZANU MEDALJU.
JEDINA DEVOJČICA, MLAĐA POLETARAKA MARIJANA SIMIĆ(34) U SVOJOJ KATEGORIJI NIJE IMALA PROTIVNICU PA JE OSVOJILA ZLATNU MEDALJU. DOK JE U KATEGORIJI POLETARKI DOŽIVELA DVA PORAZA OD STARIJIH I ISKUSNIJIH PROTIVNICA I OSVOJILA TREĆE MESTO.

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter