Klikom na sliku otvara se galerija!
28.02.2009. - ŠAMPIONAT DRŽAVE ZA KEDETE - NIŠ
BABIĆ RISTO PRVAK DRŽAVE
POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE ZA KADETE I KADETKINJE ODRŽANO JE 28. FEBRUARA 2009. GODINE U NIŠU NA 3 BORILIŠTA U TEHNIČKOJ ORGANIZACIJI JUDO KLUBA "NIŠ" IZ NIŠA.
NA OVOM TAKMIČENJU UZELO JE UČEŠĆE 151 TAKMIČAR-KA ( 101 KADET I 50 KADETKINJA). TAKMIČENJE SE ODRŽALO PO NOVIM PRAVILIMA EJU I IJF.
JEDINI PREDSTAVNIK JUDO KLUBA "MLADOST", RISTO BABIĆ JE DOMINIRAO U KATEGORIJI DO 90 Kg I ZASLUŽENO OSVOJIO PRVO MESTO.
" SAMO UČEŠĆE BABIĆA NA OVOM ŠAMPIONATU JE BILO DOVEDENO U PITANJE, ZBOG VEOMA BOLNE POVREDE LEĐA KOJU JE "ZARADIO" PRE DVADESETAK DANA. VELIKIM ZALAGANJEM I PRAVILNIM TRENINGOM JE USPEO DA SANIRA POVREDU I DA NA OVOM TURNIRU SVE TRI BORBE REŠI EFEKTNIM POBEDAMA SA MAKSIMALNIM UČINKOM (IPONIMA)." - KAŽE TRENER MILORAD LONČAREVIĆ.
TITULA PRVAKA DRŽAVE BABIĆU OMOGUĆAVA ULAZAK U NAJUŽI KRUG KANDIDATA ZA UČEŠĆE NA OLIMPIJSKIM IGRAMA MLADIH (E.Y.O.F.), KOJE ĆE SE ODRŽATI OD 18. DO 25.07.2009. U FINSKOJ.
SLEDEĆI VIKEND ĆE BITI VEOMA ZANIMLJIV ZA TAKMIČARE MLADOSTI.
BABIĆ UČESTVUJE U ZAGREBU NA TURNIRU "A" KATEGORIJE, KOJI JE UJEDNO I JEDAN OD KVALIFIKACIONIH TURNIRA ZA REPREZENTACIJU ZA 2009. GODINU.
A U ZRENJANINU NA PRVENSTVU VOJVODINE ZA SENIORE UČESTVUJE DANIJELA PAVIĆ A NA MEĐUNARODNOM TURNIRU "8.MART" U ORGANIZACIJI JK "PROLETER" TAKMIČARI MLAĐIH UZRASNIH KATEGORIJA .
---------- FOTO: RAHMAN ---------

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter