Klikom na sliku otvara se galerija!
20.03.2011. - PRVENSTVO SRBIJE ZA SENIORE - BEOGRAD
DANIJELA TREĆA A RISTO PETI U DRŽAVI
POJEDINAČNO PRVENSTVO SRBIJE ZA SENIORE I SENIORKE ODRŽANO JE JE 20. MARTA 2011. GODINE U TEHNIČKOJ ORGANIZACIJI DŽUDO SAVEZA BEOGRADA. TAKMIČENJE JE ODRŽANO NA TRI BORILIŠTA. NA TAKMIČENJU JE UČESTVOVALO 151 TAKMIČARA (96 SENIORA I 55 SENIORKI).
OD SVOGA OSNIVANJA 10.10.1972. GODINE PA DO DANAŠNJEG DANA U DŽUDO KLUBU "MLADOST" DO SADA JE SAMO JEDNA TAKMIČARKA USPELA DA OSVOJI DRŽAVNU "SENIORSKU" MEDALJU.
TO JE OVE GODINE PO ČETVRTI PUT POŠLO ZA RUKOM NAŠOJ NAJUSPEŠNIJOJ TAKMIČARKI DANIJELI PAVIĆ KOJA JE U GENERALNOM PLASMANU U KATEGORIJI DO 52 kg ZAUZELA TREĆE MESTO I OSVOJILA BRONZANU MEDALJU.
INAČE DA SE PODSETIMO DANIJELA JE OSVAJALA BRONZANE MEDALJE U SENIORSKOJ KONKURENCIJI KAO KADETKINJA JOŠ 2006. GODINE, KAO JUNIORKA 2008. GODINE I KAO MLAĐA SENIORKA PROŠLE 2010.GODINE.
DANIJELA JE U PRVOM KOLU POBEDILA OSTOJIĆ JELENU (VOŽDOVAC), U DRUGOM KOLU JE USPELA DA "UGUŠI" VELJKOVIĆ KATARINU (BOR).
U POLUFINALU SE SUSRELA SA TRADICINALNO NEUGODNOM PROTIVNICOM SMILJKOVIĆ MAŠOM (PARTIZAN - NOVI SAD) I DOŽIVELA PORAZ.
U BORBI ZA TREĆE MESTO DANIJELA JE POSLE DUGE I NEIZVESNE BORBE USPELA DA NA HANTAI SAVLADA TUBA EVU (MLADOST-ZEMUN) I DOMOGNE SE TOLIKO ZNAČAJNOG POBEDNIČKOG POSTOLJA.
DOK SE MLADI RISTO BABIĆ (SLAVIJA - NOVI SAD) NIJE USPEO IZBORITI SA MNOGO ISKUSNIJIM TEŠKAŠIMA U KATEGORIJI DO 100 kg I MORAO SE ZADOVOLJITI PETIM MESTOM.Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter