Klikom na sliku otvara se galerija!
03.10.21010. XIII MEĐ. I III MEM. TURNIR "ŽELJKO NIKOLIĆ" - BEČEJ
USPEŠNO ORGANIZOVAN TURNIR
U NEDELJU, 03.10.2010. GODINE, SE U VELIKOJ HALI OSC "MLADOST" U BEČEJU ODRŽAO XIII MEĐUNARODNI I III MEMORIJALNI TURNIR "ŽELJKO NIKOLIĆ" U TEHNIČKOJ ORGANIZACIJI JK "MLADOST" - BEČEJ.
NA OTVARANJU TURNIRA, NAKON UVODNOG IZLAGANJA BOGDANA JOVETIĆA, KOJI JE BIO ZADUŽEN ZA VOĐENJE TAKMIČENJA, I POZDRAVNE REČI PREDSEDNIKA OPŠTINE PETERA KNEZIJA KOJI JE SVE UČESNIKE PROGLASIO POBEDNICIMA, ZAČULI SU SE ZVUCI HIMNE SRBIJE.
PRE ZVANIČNOG TAKMIČENJA URUČENA SU POSEBNA PRIZNANJA NAJUSPEŠNIJIM TAKMIČARIMA MARKU SIMIĆU, MILICI GRBIĆ , KORNELU I ROBERTU SABO, RISTI BABIĆU I DANIJELI PAVIĆ, OSVAJAČIMA MEDALJA SA DRŽAVNIH PRVENSTAVA U 2010. GODINI. PRIZNANJA JE URUČIO POMOĆNIK PREDSEDNIKA OPŠTINE ZA OMLADINU I SPORT GORAN STRAJNIĆ.
NA TURNIRU JE BILO UKUPNO 407 TAKMIČARA, IZ 38 KLUBOVA, IZ PET DRŽAVA.
PORED DOMAĆIH TAKMIČARA IMALI SMO I GOSTE IZ NEMAČKE, SLOVAČKE, CRNE GORE I HRVATSKE.
BORBE SU SE ODVIJALE NA ŠEST TATAMIJA U KATEGORIJAMA POLETARACA, PIONIRA I KADETA.
NAJUSPEŠNIJA EKIPA NA TURNIRU JE BILA EKIPA "OJK - BEOGRAD" KOJA JE SAKUPILA UKUPNO 46 BODOVA, DOK JE DRUGOPLASIRANI "DINAMO"- PANČEVO SAKUPIO 42 BODA A TEĆEPLASIRANA "SLAVIJA" - NOVI SAD 26.
NAJUSPEŠNIJE EKIPE PO UZRASNIM KATEGORIJAMA:
- POLETARCI - "SLAVIJA" - NOVI SAD
- POLETARKE I PIONIRI - "OJK - BEOGRAD"
- PIONIRKE I KADETKINJE - "DINAMO" - PANČEVO
- KADETI - "PARTIZAN"- KIKINDA
PORED GORE NAVEDENIH KLUBOVA PEHAR JE DOBIO I TAKMIČAR KULIDŽAN ALEKSA IZ JK "PANČEVO" IZ PANČEVA, KOJI JE OSVOJIO PRVO MESTO U KATEGORIJI PIONIRA PREKO 66 KILOGRAMA. NJEMU JE PORODICA NIKOLIĆ POKLONILA I NAGRADU OD 100 EURA.
BOJE NAŠEG KLUBA JE BRANILO UKUPNO 22 TAKMIČARA KOJI SU OSVOJILI 11 MEDALJA.
ZLATOM SU SE OKITILI POLETARAC MARKO SIMIĆ (+50) I PIONIR NEMANJA FARKAŠ (-34).
SREBBRO SU OSVIJILI POLETARKA MARIJANA BAKIĆ (-34), PIONIR NEMANJA GRBIĆ (-60) I KADETKINJA TAMARA KELJAČKI (-52).
DOK SU BRONZANE MEDALJE OSVOJILI POETARCI STEFAN VELICKI (-31) I ALEKSANDAR STOJKOV (-42), POLETARKE KATARINA AVRAMOV (-31) I MARIJANA SIMIĆ (-43), KAO I PIONIRI KORNEL SABO (-46) I ALEKSANDAR PUJIN (-55).

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter