Klikom na sliku otvara se galerija!
05.02.2011. - PRVENSTVO VOJVODINE ZA KADETE - ZRENJANIN
ROBERT SABO TREĆI U VOJVODINI
DANA, 05.02.2011. GODINE U ZRENJANINSKOJ SPORTSKOJ HALI „MEDISON“, U TEHNIČKOJ ORGANIZACIJI JK „PROLETER“, ODRŽANO JE PRVENSTVO VOJVODINE ZA KADETE, NA KOJEM JE NASTUPILO 117 TAKMIČARA IZ 27 VOJVOĐANSKIH KLUBOVA.
NAŠ KLUB JE PREDSTAVLJALA JEDNA KADETKINJA I TRI KADETA, NJIH JE VODIO TRENER ALEKSANDAR ACA GRBIĆ. DOK SU MILORAD I NEMANJA LONČAREVIĆ SUDILI NA OVOM PRVENSTVU.

- TAMARA KELJAČKI JE U U KATEGORIJI DO 63 Kg IMALA VEOMA JAKU KONKURENCIJU. TAKO DA JE DOŽIVELA DVA PORAZA OD MNOGO ISKUSNIJIH TAKMIČARKI I MORALA JE DA SE ZADOVOLJI PETIM MESTOM.

SVA TROJICA NAŠIH KADETA SU SE NA ŽALOST BORILI U ISTOJ KATEGORIJI DO 60 Kg.
- PUJIN ALEKSANDAR JE RADIO ODLIČNO UZIMAJUĆI U OBZIR DA U ZADNJE VREME NIJE REDOVNO TRENIRAO. OD UKUPNO PET BORBI ON JE TRI POBEDIO I TO VEOMA EFEKTNIM IPONIMA DOK JE DVE BORBE IZGUBIO. TO MU JE NA ŽALOST BILO DOVOLJNO ZA OSVAJANJE SAMO PETOG MESTA I TO U KATEGORIJI GDE SU SE SAMO PRVA ČETVORICA PLASIRALA NA DRŽAVNO PRVENSTVO.
- ROBERT FARKAŠ JE TAKOĐE KRENUO SILOVITO I PRVU BORBU REŠIO EFEKTNIM IPONOM DOK JE U SLEDEĆE DVE BORBE DOŽIVEO PORAZE I OSTAO BEZ NEKOG OZBILJNIJEG PLASMANA.
- ROBERT SABO NAŠ KADETSKI REPREZENTATIVAC JE LAKO DOŠAO DO POLUFINALNE BORBE PORAZIVŠI DVA SVOJA PROTIVNIKA IPONIMA. U TOJ POLUFINALNOJ BORBI SE SUSREO SA VUKOM ŽILIĆEM (BEZBEDNOST- NOVI SAD), TO JE BILA ROVOVSKA BORBA NEIZVESNA DO SAMOGA KRAJA. VUK JE ZA VREME BORBE IZVEO DOSTA NESPORTSKIH GESTOVA POSLE KOJIH SU SUDIJE TRI PUTA PREKIDALE BORBU I RASPRAVLJALE SE, ALI GA IZ SAMO NJIMA POZNATIH RAZLOGA NISU KAŽNJAVALI. U PRVA ČETIRI MINUTA BORBE JE SAMO VUK JOŠ U POČETKU BORBE DOBIO ŠIDO ZBOG NEAKTIVNOSTI TAKO DA JE SLEDIO PRODUŽETAK TJ "ZLATNI BOD". U PRODUŽETKU ROBERT JE BIO DOMINANTAN I MNOGO AKTIVNIJI A VUKOVA USTAJANJA IZ PARTERA SU IZGLEDALA DUGA KAO VEČNOST, NARAVNO OPET BEZ KAZNI. I NA ŽALOST NA SAMO TRINAEST SEKUNDI PRE KRAJA BORBE VUK JE ISKORISTIO ROBERTOVU NEPAŽNJU I DEKONCENTRACIJU NAKON SVEGA ŠTO SE DOGAĐALO I USPEO DA GA BACI TEHNIKOM OUCHI- GARI I DOBIJE JUKO, DOVOLJAN ZA POBEDU. SVI MI U KLUBU SMATRAMO DA SU SUDIJE NESANKCIONISANJEM TAKVOG PONAŠANJA NEPRIMERENOG JEDNOM PRAVOM BORCU OZBILJNO OŠTETILI NAŠEG TAKMIČARA. NEKE DETALJE SVEGA OVOGA MOŽETE VIDETI I NA VIDEO SNIMKU KOJI SE NALAZI ISPOD OVOG TEKSTA. TAKO DA SE ROBERT UMESTO U FINALU NAŠAO U REPASAŽU ZA TREĆE MESTO U KOME JE LAKO SAVLADAO SVOG KLUPSKOG DRUGA ALEKSANDRA PUJINA I PLASIRAO SE NA DRŽAVNO PRVENSTVO KOJE ĆE SE ODRŽATI SLEDEĆEG VIKENDA U NIŠU.Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter