Klikom na sliku otvara se galerija!
REZULTATI U 2009. GODINI
NAJBOLJA GODINA U ISTORIJI KLUBA
2009. GODINA ĆE BITI UPISANA KAO NAJTROFEJNIJA GODINA DO SADA U ISTORIJI DUGOJ 37 GODINA POSTOJANJA DŽUDO KLUBA "MLADOST" IZ BEČEJA.
UKUPNO 40 AKTIVNIH ČLANOVA JE UČESTVOVALO NA 50 TAKMIČENJA U TOKU SADA VEĆ PROŠLE 2009. GODINE I TO U DESET ZEMALJA (TURSKOJ, FINSKOJ, GRČKOJ, RUMUNIJI, MAĐARSKOJ, CRNOJ GORI, BiH, MAKEDONIJI, HRVATSKOJ I SRBIJI) I NA NJIMA OSVOJILO UKUPNO 160 MEDALJA, 55 ZLATNIH, 49 SREBRNIH I 56 BRONZANIH (7 ZLATNIH MEDALJA VIŠE NEGO 2008.).
NA PRVENSTVIMA DRŽAVE SMO OSVOJILI DEVET MEDALJA A NA PRVENSTVIMA VOJVODINE 14.
NAJBOLJA TAKMIČARKA KLUBA DANIJELA PAVIĆ JE POSTIGLA OPET IZVANREDNE REZULTATE POSTAVŠI PRVAK DRŽAVE U DVE UZRASNE KATEGORIJE I TO U KATEGORIJI JUNIORA KAO I MLAĐIH SENIORA, DOK JE NA BALKANIJADI U GRČKOJ ZAUZELA PETO MESTO.
NA ŽALOST ZBOG NEDOSTATKA FINANSIJSKIH SREDSTAVA DANIJELA NIJE MOGLA DA OTPUTUJE U JERMENIJU NA JUNIORSKO PRVENSTVO EVROPE, U PARIZ NA JUNIORSKO PRVENSTVO SVETA KAO I U TURSKU NA SENIORSKO EVROPSKO PRVENSTVO .
NAŠ TAKMIČAR BABIĆ RISTO JE DOMINIRAO U KATEGORIJI KADETA I POSTAO PRVAK DRŽAVE A NA OLIMPIJSKIM IGRAMA MLADIH U FINSKOJ ZA DLAKU OSTAO BEZ MEDALJE I ZAUZEO PETO MESTO. NASTUPIO JE NA TRI INTERNACIONALNA TURNIRA "A" KATEGORIJE (ZAGREB, ISTANBUL I PLOEŠTI) I OSVOJIO ZLATNU I DVE BRONZANE MEDALJE A NA KADETSKOM PRVENSTVU EVROPE OSTAO JE BEZ PLASMANA.
OD OKTOBRA MESECA RISTO JE PREŠAO U KLUB "PARTIZAN " IZ KIKINDE,
"- Babić je prerastao našu sredinu, u klubu više nije imao adekvatne sparing partnere i jednostavno je morao da ode u sredinu koja će mu obezbediti mogućnost za napredak. Želeo sam da ode u Slaviju iz Novog Sada, ali su Kikinđani bili konkretniji. Ugovor je potpisan do septembra ove godine, a onda ćemo videti šta dalje. Dobro je odradio prvi deo Super lige, bori se sa najboljim seniorima i juniorima u državi, što je uz pakleni rad najbolji način za napredak."- TRENER MILORAD LONČAREVIĆ.
- PRVAK DRŽAVE JE POSTALA I POLETARKA MILICA GRBIĆ KOJA JE UČESTVOVALA NA 16 TAKMIČENJA I OSVOJILA UKUPNO 16 MEDALJA OD TOGA 12 ZLATNIH.
U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA SU SE ISTAKLI:
- NEMANJA FARKAŠ OSVOJIVŠI DRUGO MESTO U DRŽAVI U I UKUPNO 18 MEDALJA.
- BOJAN MARTICKI TREĆE MESTO U DRŽAVI (12 MEDALJA).
- DUŠAN DRAGOVIĆ TREĆE MESTO U DRŽAVI(12 MEDALJA).
- SABO KORNEL TREĆE MESTO U DRŽAVI (13 MEDALJA).

- MARKO SIMIĆ JE OSVOJIO TREĆE MESTO U DRŽAVI U KATEGORIJI POLETARACA I UKUPNO 13 MEDALJA.

USPEŠNO SMO ORGANIZOVALI TRADICIONALNI XII MEĐUNARODNI I MEMORIJALNI DŽUDO TURNIR "ŽELJKO NIKOLIĆ" ZA PIONIRE I KADETE, NA KOME JE UČESTVOVALO 405 TAKMIČARA IZ MAĐARSKE, HRVATSKE, I BiH.
BILI SMO I ORGANIZATORI ŠAMPIONATA DRŽAVE ZA MLAĐE SENIORE.
DVOJE NAŠIH ČLANOVA STEKLO JE ZVANJE MAJSTORA DŽUDOA, A 23 JE POLOŽILO ZA UČENIČKE POJASEVE.

KLUB JE RADIO I NA EDUKACIJI SVOJIH TRENERA POHAĐANJEM SEMINARA A DVOJICA SUDIJA PRODUŽILA SU LICENCU ODNOSNO STEKLI ZVANJE NACIONALNOG SUDIJE.
-------------------- FOTO: M. STOJKOV --------------------

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter