Klikom na sliku otvara se galerija!
20-21.03.2010. EJU CADET TURNIR - ANTALIJA (TURSKA)
SABO ROBERT PRVI PUT NA VELIKOM TURNIRU
U SUBOTU I NEDELJU, 20-21.03.2010. GODINE KADETSKA REPREZENTACIJA SRBIJE NASTUPALA JE NA EJU TURNIRU U ANTALIJI U TURSKOJ I POSTIGLA ZAPAŽEN USPEH. 4 NASE KADETKINJE I 13 KADETA OSVOJILI SU DVE ZLATNE, DVE SREBRNE I DVE BRONZANE MEDALJE KAO I TRI PETA I DVA SEDMA MESTA.
NA OVOM INTERNACIONALNOM TURNIRU "A" KATEGORIJE KOJI JE OKUPIO UKUPNO 241 TAKMIČARA IZ 13 ZEMALJA NAŠAO SE I NAŠ TAKMIČAR SABO ROBERT. NJEMU JE OVO BILO PRVO INTERNACIONALNO TAKMIČENJE.
U KATEGORIJI DO 55 kg U KOJOJ JE ON NASTUPAO BILO JE UKUPNO 22 TAKMIČARA IZ DEVET ZEMALJA.
ROBERT JE PRVO KOLO BIO SLOBODAN, DOK JE U DRUGOM KOLU SAVLADAO ATARIMADOV JUSUPMIRATA (TURKMENISTAN), A ZATIM JE DOŽIVEO PORAZ OD ODLIČNOG GRUZIJCA NIAZAŠVILI ADIOMARIA , GRUZIJAC JE NA KRAJU ZAUZEO DRUGO MESTO. U REPASAŽU SE ROBERT SREO SA AZERBEJDŽANCEM MAMADOV EŠKINOM I DOŽIVEO PORAZ I NA KRAJU MORAO DA SE ZADOVOLJI OSVOJENIM DEVETIM MESTOM. PO ZAVRŠETKU TURNIRA ODRŽANE SU I ZAJEDNIČKE PETODNEVNE PRIPREME.
AKO UZMEMO U OBZIR DA JE ROBERT TEK OVE GODINE POSTAO KADET I DA MU NEDOSTAJE MEĐUNARODNO ISKUSTVO, OVAJ REZULTAT NAM ULIVA NADU DA OD NJEGA MOŽEMO OČEKIVATI JOŠ MNOGO LEPIH REZULTATA.


Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter