Klikom na sliku otvara se galerija!
18.09.2010. PRVENSTVO VOJVODINE ZA POLETARCE - ŽABALJ
MARKO SIMIĆ NA POBEDNIČKOM TRONU
UKUPNO 250 POLETARACA IZ 30 KLUBOVA JE UČESTVOVALO NA POJEDINAČNOM PRVENSTVU VOJVODINE ZA POLETARCE ROĐENE 2000. GODINE I MLAĐE.
TURNIR SE ODRŽAO U SPORTSKOJ HALI U ŽABLJU, U TEHNIČKOJ ORGANIZACIJI JK "DRAGON" IZ ĐURĐEVA.
NAŠ KLUB JE NA TATAMI IZVEO UKUPNO ŠEST NAJMLAĐIH BORACA , OD KOJIH JE JEDINO MARKO SIMIĆ USPEO DA SE POPNE NA POBEDNIČKI TRON. MARKO JE U KATEGORIJI +50 kg BIO UBEDLJIVO BOLJI OD SVOJIH PROTIVNIKA I POSLE SLOBODNOG PRVOG KOLA NANIZAO TRI POBEDE I DOMOGAO SE PO PRVI PUT TITULE PRVAKA VOJVODINE ( 2008. I 2009. JE BIO TREĆI U VOJVODINI ).
PRIJATNO JE IZNENADILA I MARIJANA BAKIĆ (-38kg) KOJOJ JE ZA DLAKU IZBEGLA BRONZANA MEDALJA TAKO DA SE MORALA ZADOVOLJITI ZA NJU ODLIČNIM PETIM MESTOM.
DOK SU DEJAN BEATOVIĆ (-28kg), STEFAN VELICKI (-31kg), ALEKSANDAR STOJKOV (-42kg) I BORIS VRAČARIĆ (+50kg) ISPALI U ELIMINACIONOM DELU.
TRENER MILORAD LONČAREVIĆ (4. DAN) NIJE BIO U POTPUNOSTI ZADOVOLJAN:
"Prvenstvo Srbije za poletarce je bilo izuzetno masovno i kvalitetno. Što se tiče učinka naših takmičara samo sam delimično zadovoljan. Očekivao sam više dobrih plasmana i medalja. Tu pre svega mislim na Stefana Velickog koji je dobar i kvalitetan džudista, ali nažalost, nije uspeo da osvoji medalju ni da se plasira na državno prvenstvo. Marko Simić je odlično radio i očekujem da ponovi dobre borbe i u Nišu. U odličnoj je formi i s’ obzirom na konkurenciju očekujem da ga vidim u borbi za zlato“.
PRVENSTVO SRBIJE ĆE SE ODRŽATI SLEDEĆE SUBOTE U NIŠU.

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter