Klikom na sliku otvara se galerija!
28.01.2011.- IZBOR SPORTISTE GODINE OPŠTINE BEČEJ ZA 2010. GODINU
OSVOJENA TRI PRVA MESTA
IZBOR SPORTISTE GODINE OPŠTINE BEČEJ ZA 2010. GODINU SE OVOGA PUTA ODRŽAO U PETAK 28.01.2011. GODINE, SA MALIM ZAKAŠNJENJEM U VELIKOJ SALI GRADSKOG POZORIŠTA U BEČEJU U TEHNIČKOJ ORGANIZACIJI LOKALNE SAMOUPRAVE OPŠTINE BEČEJ.
U PRIJATNOJ I SPORTSKOJ ATMOSFERI PROGLAŠENI SU NAJBOLJI SPORTISTI, SPORTSKI RADNICI I KLUBOVI ZA PROŠLU 2010. GODINU.
NAGRADE SU URUČILI PREDSEDNIK OPŠTINE GOSPODIN KNEZI PETER KAO I GOSPODIN GORAN STRAJNIĆ, SAVETNIK PREDSEDNIKA ZA SPORT I OMLADINU.
PREDSEDNIK ŽIRIJA JE BIO VLASTIMIR JANKOV, NAŠ POZNATI NOVINAR DOPISNIK "DNEVNIKA" I "SPORTA".

PA DA KRENEMO OD NAJMLAĐIH:


- U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA (do 12 godina) PORED JOŠ 6 NOMINOVANIH BIO JE I NAŠ ČLAN MARKO SIMIĆ.
MARKO JE U PROTEKLOJ GODINI POSTIGAO VRHUNSKE REZULTATE, POSTAO JE PRVAK VOJVODINE I DRŽAVE U KONKURENCIJI POLETARACA U KATEGORIJI PREKO 50 Kg. UČESTVOVAO JE NA UKUPNO 20 TURNIRA I OSVOJIO 17 MEDALJA, OD TOGA 11 ZLATNIH.
NA OSNOVU OVIH REZULTATA ŽIRIJU NIJE BILO TEŠKO DA GA KAO I U 2009. GODINI PROGLASI ZA NAJBOLJEG SPORTISTU NA TERITORIJI OPŠTINE BEČEJ ZA 2010. GODINU.


- U KATEGORIJI PIONIRA ( do 14 godina) PORED JOŠ 7 NOMINOVANIH BIO JE I NAŠ ČLAN KORNEL SABO.
KORNEL JE U PROŠLOJ GODINI NA PRVENSTVU VOJVODINE ZAUZEO DRUGO A NA PRVENSTVU SRBIJE TREĆE MESTO U KATEGORIJI STARIJIH PIONIRA DO 38 kg.
UČESTVOVAO JE NA 17 TURNIRA I OSVOJIO 13 MEDALJA.
TAKO DA GA JE ŽIRI PROGLASIO ZA NAJBOLJEG PIONIRA NA TERITORIJI OPŠTINE BEČEJ ZA 2010. GODINU.

- U KATEGORIJI KADETA (do 16 godina) PORED JOŠ 5 NOMINOVANIH BIO JE I KORNELOV STARIJI BRAT ROBERT SABO.
ROBERT JE TAKOĐE POSTIGAO ODLIČNE REZULTATE OD KOJIH JE SIGURNO NAJVEĆI OSVAJANJE 3. MESTA NA PRVENSTVU BALKANA U KATEGORIJI KADETA DO 55 Kg.
NA PRVENSTVU VOJVODINE JE OSVOJIO PRVO MESTO A NA PRVENSTVU SRBIJE TREĆE, KAO I TREĆE MESTO NA PRVENSTVU VOJVODINE ALI U KATEGORIJI JUNIORA. BIO JE UČESNIK EVROPSKOG PRVENSTVA I DVA INTERNACIONALNA TURNIRA "A" KATEGORIJE.
SVE OVO JE BILO DOVOLJNO DA I NJEGA STRUČNI ŽIRI PROGLASI ZA NAJBOLJEG SPORTISTU U 2010. GODINI.


- U KATEGORIJI SENIORKI DANIJELA PAVIĆ, NAŠA NAJBOLJA TAKMIČARKA U DOSADAŠNJOJ ISTORIJI KLUBA, JE PROŠLE GODINE OSTVARILA SLABIJE REZULTATE NEGO PREDHODNIH GODINA. DA SE PODSETIMO DA JE DANIJELA BILA PROGLAŠENA ZA SPORTISKINJU GRADA BEČEJA ZA 2008. I 2009. GODINU.
DOK JE PROŠLE GODINE ZBOG POVREDE I ODLASKA U SOMBOR U ŠKOLU, IMALA MNOGO MANJE TRENINGA I UČESTVOVALA NA SAMO PAR TURNIRA.
I PORED TIH OTEŽAVAJUĆIH OKOLNOSTI USPELA JE DA NA SENIORSKOM PRVENSTVU DRŽAVE U KATEGORIJI DO 48 Kg OSVOJI BRONZANU MEDALJU.
OVAJ REZULTAT JE BIO DOVOLJAN DA NA OVOGODIŠNJEM IZBORU OSVOJI DRUGO MESTO U SENIORSKOJ KONKURENCIJI.


- U KATEGORIJI POSEBNE NAGRADE KOJE SU NAMENJENE BEČEJSKIM SPORTISTIMA, KOJI SU SVOJIM KVALITETOM PREVAZIŠLI SVOJU SREDINU I TRENIRAJU U NEKIM VEĆIM KLUBOVIMA, VAN BEČEJA. NAGRADU JE DOBIO I NAŠ JUNIOR RISTO BABIĆ KOJI OD PROŠLE GODINE TRENIRA U NOVOSADSKOJ "SLAVIJI". RISTO JE PROŠLE GODINE KAO REPREZENTATIVAC SRBIJE NA PRVENSTVU BALKANA U KATEGORIJI JUNIORA DO 100 Kg ZAUZEO TREĆE MESTO ISTO KAO I NA PRVENSTVU DRŽAVE.NA SLEDEĆIM VIDEO SNIMCIMA MOŽETE VIDETI NAJUSPEŠNIJE AKCIJE NAŠIH NAJBOLJIH BORACA U PROŠLOJ GODINI.
Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter