Klikom na sliku otvara se galerija!
06.02.2010.PRVENSTVO DRŽAVE ZA SENIORE - NIŠ
DANIJELA PAVIĆ OSVOJILA BRONZU
U SUBOTU 06.02.2010. GODINE SE U NIŠU ODRŽALO PRVENSTVO SRBIJE ZA SENIORE.TAKMIČENJE JE ODRŽANO NA TRI BORILIŠTA. NA TAKMIČENJU JE UČESTVOVALO 172 TAKMIČARA, 112 SENIORA i 60 SENIORKI.
OD SVOGA OSNIVANJA 10.10.1972. GODINE PA DO DANAŠNJEG DANA U DŽUDO KLUBU "MLADOST" SAMO JEDNA TAKMIČARKA JE USPELA DA OSVOJI DRŽAVNU SENIORSKU MEDALJU. TO JE I OVOGA PUTA PO TREĆI PUT POŠLO ZA RUKOM NAŠOJ NAJUSPEŠNIJOJ TAKMIČARKI DANIJELI PAVIĆ KOJA JE U GENERALNOM PLASMANU U KATEGORIJI DO 48 kg ZAUZELA TREĆE MESTO I OSVOJILA ISTORIJSKU BRONZANU MEDALJU.
INAČE DA SE PODSETIMO DANIJELA JE JOŠ 2006. GODINE I AKO JOŠ KADETKINJA USPELA DA SE DOMOGNE BRONZANE SENIORSKE MEDALJE KAO I 2008. GODINE I AKO JE BILA JOŠ JUNIORKA.
DANIJELA OD OKTOBRA MESECA 2009. GODINE ŽIVI I STUDIRA U SOMBORU, TAKO DA JE U ZADNJIH PAR MESECI DOSTA MANJE TRENIRALA NEGO ŠTO JE TO BILO POTREBNO.
POSLE VEOMA KRATKIH I NAPORNIH PRIPREMA U BEČEJU USPELA JE DA SKINE TRI KILOGRAMA I DA SE VRATI U SVOJU KATEGORIJU DO 48 kg.
U NIŠ JE OTPUTOVALA SA TRENEROM MILORADOM LONČAREVIĆEM I POSLE VEOMA NAPORNOG PUTA ZBOG VEOMA LOŠIH VREMENSKIH PRILIKA NASTUPILA U SVOJOJ KATEGORIJI.
U PRVOM KRUGU JE BILA SLOBODNA DOK SE U DRUGOM KRUGU SRELA SA NAJOZBILJNIJOM KONKURENTKINJOM SAVANOVIĆ LJILJANOM (CRVENA ZVEZDA) I OD NJE DOŽIVELA PORAZ. SAVANOVIĆKA JE KASNIJE POBEDILA U FINALNOJ BORBI I ZAUZELA PRVO MESTO. DOK JE DANIJELA U BORBI ZA TREĆE MESTO POSTIGLA EFEKTNU POBEDU NAD NIKOLIĆ MILICOM TAKOĐE IZ CRVENE ZVEZDE.

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter