Klikom na sliku otvara se galerija!
IZBOR ZA SPORTISTU GODINE OPŠTINE BEČEJ ZA 2008.
DANIJELA PAVIĆ I DŽK „MLADOST“ NAJBOLJI U 2008.
-U PETAK 26.12.2008. U VELIKOJ SALI SKUPŠTINE OPŠTINE SPORTSKI SAVEZ OPŠTINE BEČEJ JE ORGANIZOVAO DODELU NAGRADA ZA SPORTISTE GODINE U 2008.GODINI.
NAJZAPAŽENIJE REZULTATE PO PROCENI STRUČNOG ŽIRIJA U KATEGORIJI SPORTISTKINJA JE POSTIGLA ČLANICA NAŠEG KLUBA DANIJELA PAVIĆ, A ZA NAJBOLJU SPORTSKU ORGANIZACIJU JE PROGLAŠEN DŽUDO KLUB „MLADOST“.
PORED OVA DVA VELIKA USPEHA NAGRADE SU DOBILI I SLEDEĆI ČLANOVI NAŠEG KLUBA:
- GRBIĆ MILICA (ML. PIONIRKA DO 12 GODINA) III MESTO
- FARKAŠ NEMANJA (ML. PIONIR DO 12 GODINA) II MESTO
- SABO ROBERT (ST. PIONIR 12 DO 14 GODINA) III MESTO
- BABIĆ RISTO ( KADET 14 DO 16 GODINA) I MESTO
- RADIŠIĆ SVETOZAR (JUNIOR 16 DO 18 GODINA) II MESTO
- PAVIĆ DANIJELA (SENIORKA) OSVOJILA JE I MESTO
- LONČAREVIĆ MILORAD JE PROGLAŠEN ZA DRUGOG TRENERA U OPŠTINI

„OVA GODINA JE ZA NAS BILA VIŠE NEGO USPEŠNA. PO PRVI PUT U ISTORIJI KLUBA SMO OSVOJILI DRŽAVNE MEDALJE U SVIM UZRASNIM KATEGORIJAMA. UČESTVOVALI SMO NA 48 TAKMIČENJA I OSVOJILI 163 MEDALJE, OD ČEGA 10
DRŽAVNIH I 15 SA PRVENSTAVA VOJVODINE. DANIJELA PAVIĆ JE NAŠA NAJUSPEŠNIJA TAKMIČARKA, ONA JE SA 11 TAKMIČENJA U 2008. GODINI DONELA 11 MEDALJA. UČESTVOVALA JE NA DRŽAVNIM PRVENSTVIMA U TRI UZRASNE KATEGORIJE I OSVOJILA TRI MEDALJE. KAO JUNIORKA JE OSVOJILA SREBRNU A KAO MLAĐA SENIORKA I SENIORKA BRONZANE MEDALJE.
I POSLE OVIH NAGRADA SA IZBORA ZA SPORTISTU GODINE I PROGLAŠENJEM NAŠEG KLUBA ZA NAJBOLJI I NAJTROFEJNIJI SPORTSKI KOLEKTIV U OPŠTINI, MOGU VAM REĆI DA SAM VIŠE NEGO ZADOVOLJAN“- TRENER MILORAD LONČAREVIĆ.

FOTO: BEČEJSKI MOZAIK - S.MALEŠEV

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter