Klikom na sliku otvara se galerija!
13.-15.08.2010. BALKANSKO PRVENSTVO ZA KADETE I JUNIORE - KIKINDA
OSVOJENE DVE BRONZE
NA BALKANSKOM ŠAMPIONATU ZA KADETE I JUNIORE, KOJI JE PROTEKLOG VIKENDA ODRŽAN U PRETOPLOJ DVORANI „JEZERO“ U KIKINDI, BEČEJCI SU BILI USPEŠNI. KADET ROBERT SABO I JUNIOR RISTO BABIĆ SU USPELI DA SE DOMOGNU BRONZANIH MEDALJA.
NA TURNIRU JE BILO U DVA TAKMIČARSKA DANA PREKO 300 TAKMIČARA, IZ 8 BALKANSKIH DRŽAVA.
U KADETSKOJ KONKURENCIJI NAŠ KLUB JE PREDSTAVLJAO ROBERT SABO U KATEGORIJI DO 55 kg. POSLE PORAZA OD GRČKOG TAKMIČARA KALANIDIS MICHALISA (KOJI JE OSVOJIO KASNIJE PRVO MESTO) I POBEDE NAD CRNOGORCEM GARDAŠEVIĆ NEBOJŠOM, ON SE NAŠAO NA DRUGOM MESTU U SVOJOJ GRUPI. U BORBI ZA ULAZAK U FINALE JE RADIO PROTIV BUGARA GYUROV PLAMENA. TOKOM CELE BORBE ROBERT JE BIO RAVNOPRAVAN PROTIVNIK BUGARU, ALI JE BUKVALNO U ZADNJIM SEKUNDAMA POSLE POVREDE LEDJA DOŠLO DO PADA KONCENTRACIJE I PROTIVNIK JE ISKORISTIO TRENUTAK. EFEKTNIM BACANJEM IPPON-SEOI-NAGE JE BORBU PRIVEO KRAJU U SVOJU KORIST. A NAMA JE OSTALO SAMO DA ŽALIMO ŠTO ROBERT NIJE USPEO DA SE DOMOGNE TAKO VELIKOG FINALA.
DRUGI BEČEJAC RISTO BABIĆ JE RADIO U JUNIORSKOJ KONKURENCIJI U KATEGORIJI DO 100 KILOGRAMA. ON JE DOŽIVEO TRI PORAZA I TO OD NAŠEG JURIŠIĆA, RUMUNA SAMELA I GRKA AMBROSIADISA. JEDINA POBEDA NAD BOSANCEM KENJIĆEM MU JE BILA DOVOLJNA DA SE DOMOGNE TREĆEG MESTA.

Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter