Klikom na sliku otvara se galerija!
22.02.2009. XI TURNIR "TURIJA 2009"
JUDO KLUB "MLADOST" NAJUSPEŠNIJI NA TURNIRU
TURIJA, 22.02.2009. - U SPORTSKOJ HALI U TURIJI ODRŽAN JE XI MEĐUNARODNI TURNIR "TURIJA 2009"
UČESTVOVALO JE 404 TAKMIČARA IZ UKUPNO 48 KLUBOVA.
JUDO KLUB MLADOST JE UČESTVOVAO SA UKUPNO JEDANAEST TAKMIČARA, PREDVOĐENIM TRENERIMA LONČAREVIĆEM I GRBIĆEM I OSTVARIO ODLIČAN REZULTAT. OSVOJENO JE UKUPNO OSAM MEDALJA I TO ČETRI ZLATNE, DVE SREBRNE I DVE BRONZANE.
POLETARCI SU BILI ODLIČNI, GRBIĆ MILICA (+43) PRVO MESTO, VELICKI STEFAN (-25) DRUGO MESTO, SIMIĆ MARKO (+50) PRVO MESTO, DOK JE GRBIĆ PETAR (-25) ISPAO U ELIMINACIJAMA.
MLAĐI PIONIRI TAKOĐE ODLIČNI, FARKAŠ NEMANJA (-30) PRVO MESTO, MARKOVIĆ ALEKSA(-34) DRUGO MESTO, SABO KORNEL (-34) TREĆE MESTO I MARTICKI BOJAN (-66) PRVO MESTO. GRBIĆ NEMANJA (-46) JE ISPAO U ELIMINACIJAMA.
U KATEGORIJI STARIJIH PIONIRA JE IMAO DVA PREDSTAVNIKA, SABO ROBERT (-46) JE OSVOJIO TREĆE MESTO A PUJIN ALEKSANDAR U ISTOJ KATEGORIJI JE OSTAO BEZ PLASMANA.
NA KRAJU TAKMIČENJA JUDO KLUB "MLADOST" BEČEJ JE PROGLAŠEN ZA NAJUSPEŠNIJI KLUB NA CELOM TURNIRU I DODELJEN MU JE POBEDNIČKI PEHAR. KAO I PEHAR ZA NAJUSPEŠNIJI KLUB U KATEGORIJI MLAĐIH PIONIRA.
DAN RANIJE U SUBOTU, 21.02.2009. ODRŽANO JE PRVENSTVO VOJVODINE ZA KEDETE. BABIĆ RISTO (-90) JE KAO JEDINI PREDSTAVNIK IZ BEČEJA USPEO DA SE PLASIRA ZA ŠAMPIONAT DRŽAVE, KOJI GA OČEKUJE SLEDEĆEG VIKENDA U NIŠU.
---------------------- VIDEO I FOTO: Z. SIMIĆ ----------------------
Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter