Klikom na sliku otvara se galerija!
25 i 26.12.2010. - SEMINAR ZA JUDO TRENERE - Novi Sad
USPEŠNO ODRŽAN SEMINAR
SEMINAR ZA JUDO TRENERE JUDO SAVEZA VOJVODINE ODRŽAN JE 25. i 26.12.2010. GODINE NA FAKULTETU ZA SPORT I FIZIČKO VASPITANJE U NOVOM SADU.
UČEŠĆE JE UZELO 75 TRENERA IZ SKORO SVIH VOJVOĐANSKIH KLUBOVA. SEMINAR SU DRŽALA DVA ODLIČNA PREDAVAČA, Dr SLAVKO OBADOV, PROFESOR NA FAKULTETU ZA SPORT I FIZIČKO VASPITANJE I SLAVKO TEKIĆ, TRENER KADETSKE REPREZENTACIJE NEMAČKE.
"Poštovani prijatelji, održavanjem predmetnog seminara otpočeli smo jednu sistematičnu edukaciju trenera u judo sportu. Ovo je prva akcija u nizu koje će organizovati Judo savez Vojvodine, a sve u cilju poboljšanja nivoa znanja trenera i naravno licenciranja istih. Kao organizatori smo se potrudili da učesnike seminara dočekamo na pravi način i da im obezbedimo adekvatne predavače i skromno posluženje. U tome smo i uspeli, jer su učesnici seminara imali šta da čuju i istovremeno usvoje nova korisna znanja. Prikupljenom kotizacijom za učešće, oformili smo jedan fond koji će biti isključivo namenski korišćen upravo za ove svrhe. Zato ćemo na redovnoj skupštini JSV upravo usvojiti smernice dalje politike kada je u pitanju rad i edukacija trenera. Slobodan sam da najavim nove seminare sa poznatim trenerima, kako iz naše države, tako i iz inostranstva što i jeste u nadležnosti regionalnog saveza. Samo licenciranje trenera će biti sprovedeno na nivo Judo saveza Srbije, a mi smo sa održavanjem ovog seminara dali podsticaj realizaciji ove veoma bitne stvari za naš sport." Predsednik JSV Svetislav Vukmirica.
NA OVOM SEMINARU NAŠ KLUB JE ZASTUPAO TRENER MILORAD LONČAREVIĆ.









Izrada sajta: eMEDIA
web site hit counter